De Pastorie - Locatie, omgeving en toegankelijkheid

.

Algemene informatie over dit project


In stadsdeel Prinsejacht (Woensel Noord) aan een zijstraat van de Oude Bosschebaan bevindt zich de voormalige katholieke kerk Vincentius a Paulokerk die sinds 2007 volledig getransformeerd is tot een bijzonder modern kantoorgebouw waar opleidingsinstituut Rino Zuid gehuisvest is. Aan de achterzijde van dit monumentale gebouw staat nog de oude pastorie. Dit pand werd volledig verbouwd, hierbDe Pastorie - Locatie, omgeving en toegankelijkheidij is een deel van het oorspronkelijke pand in tact gebleven en is er tevens gedeeltelijk nieuwbouw geplaatst.

De Vincentius a Paulokerk werd gebouwd volgens de ‘’Bossche School’’ een traditionalistische stroming in de Nederlandse architectuur met kenmerkend voor deze stijl is een strikt verhoudingensysteem. Deze stijl, met nadruk op o.a. strakke horizontale lijnen, platte daken en zichtbare lateien is ook terug te vinden bij het Project Pastorie en de nieuwe appartementen.

Huren bij de Pastorie staat garant voor:

  • Wonen in een groene buurt nabij uitvalswegen en openbaar vervoer;
  • Appartementen met balkon of tuin;
  • Volledig nieuwbouw en voorzien van luxe opleverniveau;
  • Hoogwaardige afwerking en voorzien van moderne keuken en badkamer;
  • Nabij Lieven de Keypark en winkelcentrum Woensel;
  • Voldoende parkeergelegenheid.

Alle appartementen zijn volledig zelfstandig en voorzien van eigen keuken en badkamer.

De Pastorie is zeer gunstig gesitueerd op slechts 5 minuten autoafstand van de snelweg A2 en A50 en bedrijventerrein Acht. 15 minuten van het centrum van Eindhoven en op loopafstand van openbaar vervoer. Het betreft een rustige groene woonwijk.