Hoe het werkt

Het reserveren of huren van een appartement op een van onze locaties is snel en eenvoudig!

  1. GA NAAR ‘’AANBOD’’ EN KIES EEN BESCHIKBAAR APPARTEMENT
  2. MAAK EEN AFSPRAAK
  3. TEKEN HET HUURCONTRACT
  4. SLEUTELOVERDRACHT

1. KIES JE APPARTEMENT: Bekijk het aanbod op de website en kies het appartement waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt filteren op diverse opties.

2. MAAK EEN AFSPRAAK: Om een afspraak te maken vult u het contactformulier in. We nemen contact met u op voor een kennismaking en plannen indien mogelijk een bezichtiging in. Ook kunnen we dan vragen beantwoorden en het (bouw-)proces verder toelichten.

3. TEKEN HET HUURCONTRACT: U hebt een appartement gekozen. Nu kunnen we, als alle documenten compleet zijn, de huurovereenkomst opmaken en tekenen.

4. SLEUTELOVERDRACHT: Het is zo ver! U ontvangt de sleutel! Samen spreken we een datum af waarop u het appartement kunt betrekken. Die dag zal de beheerder u alle belangrijke zaken omtrent het appartement toelichten en inspecteren we samen het appartement. Alles wordt vastgelegd in een opleverrapport.

Voorwaarden

Aan het huren van een appartement zijn enkele voorwaarden verbonden. Specifieke eisen staan bij elk project op de projectpagina. Om in aanmerking te komen voor het appartement ontvangen we graag een aantal documenten namelijk: een bewijs dat u de huur kunt betalen en een legitimatiebewijs. Indien uw inkomen niet toereikend is, is het mogelijk dat er iemand voor u garant staat die wel over voldoende inkomsten beschikt. De beheerder mag te allen tijde, zonder opgave van reden, kandidaten weigeren.

Financiën

Als u een appartement gaat huren brengen wij geen contractkosten in rekening. U betaalt altijd minimaal 1 maand huur (gelijk aan de volledige huurprijs) borg. De huur en borg dienen altijd voor aanvang van de huur te zijn voldaan. De betaaltermijn staat op uw factuur. De borg ontvangt u retour aan het einde van de huurperiode indien u het appartement in goede staat oplevert.

Short Stay

Diverse accommodaties worden enkel of ook verhuurd op basis van Short Stay. Short stay is het tijdelijk huren van een gemeubileerd appartement voor een periode korter dan 1 jaar. Bij Short stay accommodaties betaal je altijd een all-in prijs, dat wil zeggen dat alle kosten zoals gas, water en licht, internet en tv al inbegrepen zijn in de huurprijs.

Short stay is enkel geschikt voor mensen die voor een korte periode in de regio Eindhoven verblijven. Zoals expats of Nederlanders die vanwege een project hun werkzaamheden tijdelijk naar de regio verplaatsen. Dit betreft meestal mensen met tijdelijke arbeidscontracten.

Huurperiodes langer dan 1 jaar heet ‘’long stay’’. Vaak zijn dit gestoffeerde appartementen omdat huurders dan hun eigen meubels meenemen en GWE op eigen naam kunnen aansluiten. Zij blijven dan ook langere tijd op die plek wonen.

EENVOUDIG UW APPARTEMENT HUREN IN 4 STAPPEN

kies jouw appartement

plan een bezichtiging

teken het huurcontract

sleuteloverdracht