.

Het pand en de appartementen


Het project Pastorie bestaat uit twee delen: Het transformeren van de voormalige Pastorie naar 5 appartementen waarbij diverse authentieke elementen (aan de buitenzijde) behouden zijn gebleven en de nieuwbouw waar in totaal 6 appartementen (2 appartementen per etage) gerealiseerd zijn. De 5 appartementen die gerealiseerd worden in de voormalige Pastorie zullen zogenaamde short stay appartementen worden voor een huurperiode van maximaal 6 maanden. Deze zijn met name geschikt voor expats die slechts voor korte tijd in Nederland zullen verblijven. Deze appartementen worden dan ook volledig gemeubileerd opgeleverd. De overige 6 appartementen zullen verhuurd worden voor een periode van minimaal 12 maanden en worden volledig gestoffeerd opgeleverd voorzien van nieuwe vloeren en gordijnen. 

Het pand is gebouwd conform de stijl van de architectonische stroming ‘’De Bossche School’’. We maken hierbij gebruik van lichte bakstenen wat mooi past naast de St. Vincentius a Paulokerk.

Elk pand is voorzien van een eigen entree. Via de hoofdingang kan men via een centrale hal de trapopgang naar de appartementen kunnen bereiken.

Pastorie (entree zijde Albertipad) short stay:
Begane grond: 3 appartementen
1e verdieping: 2 appartementen

Nieuwbouw (entree zijde Pastoor Duseeplein) long stay:
Begane grond: 2 appartementen
1e verdieping: 2 appartementen
2e verdieping: 2 appartementen

Er zijn bergingen op de begane grond die optioneel bij te huren zijn. Elk appartement beschikt over een kleine berging in het appartement. Diverse appartementen zijn voorzien van een balkon, dakterras of tuin.

Het pand is zeer sfeervol omgeven door monumentale bomen.