.

Het pand en de appartementen


Het project van 5 nieuwe appartement aan het Boterpotplein wordt er een van luxe en comfort. De 5 woningen die zich allen bevinden op de begane grond van het pand zijn ruim en variërend van 72m2 tot 163 m2. Het zijn short stay appartementen voor de minimale duur van 2 en maximaal 6 maanden en geschikt voor bijvoorbeeld expats tijdelijk willen verblijven.

De appartementen worden volledig gemeubileerd opgeleverd. De meubels zijn comfortabel en hebben een prachtige luxe en eigentijdse uitstraling. De Keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. In elk appartement word een houtlook PVC look vloer geplaatst, verduisterende gordijnen, en eigen separate wasgelegenheid (met wasmachine en droger). Ook heeft elk appartement een separaat toilet.

Het pand heeft een statige en chique uitstraling. De optioneel bij te huren garageboxen zijn afgesloten, ondergronds en voorzien van licht. Elk appartement heeft een eigen privé berging.

Elk appartement is voorzien van een eigen meterkast en intercom aansluiting.

Het pand heeft een externe fietsenstalling. Het bestaande pand dateert van 2012, wat maakt dat de isolatie en bouw nieuw en erg degelijk is. De nieuwe appartementen worden opgeleverd zonder gas aansluiting. Er wordt verwarm en gekookt op elektra.

Indeling:
Appartement 18M: 90m2
Appartement 18K: 92m2
Appartement 18H: 163m2
Appartement 18F: 72m2 met privé buitenruimte
Appartement 18N: 102m2 met privé buitenruimte

 

Boterpot Appartement

Boterpot Appartement

Boterpotplein 18F

Boterpotplein 18F

Boterpotplein 18H

Boterpotplein 18H

Boterpotplein 18K

Boterpotplein 18K

Boterpotplein 18M

Boterpotplein 18M

Boterpotplein 18N

Boterpotplein 18N